Over Otto Jager

Otto Jager - Over Otto Jager -

'De mens achter de coach is als de coach voor zijn mensen!'

Ik kom uit een ondernemersgezin. Mijn drive is om mensen zich te laten ontwikkelen. Gezien mijn achtergrond wil ik juist ondernemers en hun MT weer en meer in hun kracht zetten.

Meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring en het benutten van ieders talenten in de verschillende teams die ik heb aangestuurd, hebben mij veel geleerd over coaching. Vanuit mijn filosofie (uitgaan van de sterke punten bij mensen) heb ik individuele personen en teams meer in hun kracht kunnen zetten. Door goed te luisteren naar de ander, door het geven van aandacht en vertrouwen, door opbouwende feedback en door persoonlijke coaching, haal je het maximale uit individuele personen en uit teams. Ik zie dat er steeds minder tijd en gelegenheid is voor coaching op de talenten van mensen. Het is mijn overtuiging dat juist daar de 'winst' is te halen. Kern daarbij is om uit te gaan van ieders talenten en deze verder te ontwikkelen: van een '8 een 9 maken' is mijn credo.

Mijn werkwijze is persoonlijk en informeel. Maar bovenal oprecht en integer. Ik werk doelgericht, geduldig en binnen de door mij gestelde tijdslijnen naar het einddoel. Mijn werkervaring is breed en ik kan mij goed inleven en inwerken in situaties en mensen. Ik heb naast leidinggevende ervaring als coach en mentor, ook commerciële ervaring.

Ik houd van mijn gezin en ook in mijn gezin vind ik het belangrijk om in een open sfeer met elkaar op te trekken, zonder dat dit beklemmend gaat werken. De dag begint voor mij met een goed ontbijt en een moment van bezinning. Lezen over mijn vakgebied doe ik graag. Daarnaast houd ik er een bourgondische levensstijl op na, ik houd van lekker eten en ik geniet van de mooie dingen van het leven.