Referenties

'Doe waar je goed in bent!'

Niels van Herk - Inkoop Manager bij vanHaren Schoenen B.V.: "Ik heb ruim een jaar gebruik mogen maken van de expertise, kennis en het vertrouwen van Otto. Otto’s werkwijze staat mij enorm aan, door zijn persoonlijke benadering en planmatige aanpak, waarbij het doel centraal staat. Bij het coachingstraject wordt zowel ingezoomd op persoonlijke ontwikkeling, als handvaten voor het ontwikkelen van het team. Otto is in staat veel literatuur en voorbeelden uit het bedrijfsleven te delen, waarbij je merkt dat hij veel ervaring heeft opgebouwd. Je voelt interesse en vertrouwen, daardoor heb ik de coaching als zeer positief ervaren!"

Gerardo Filius - Hoofd Bedrijfsbureau en Service-unit bij ROC Mondriaan: "Mijn zijn warme, respectvolle en vasthoudende persoonlijkheid is Otto van grote meerwaarde geweest voor mijn leiderschapsontwikkeling. Door zijn betrokkenheid laat hij zien dat hij echt geïnteresseerd is in de mens die tegenover hem zit. Door zijn ruime kennis en ervaring weet hij om te gaan met veel uiteenlopende situaties. En door zijn positief-kritische blik weet hij de vinger op de juiste plek te leggen. Daarnaast zijn de randvoorwaarden gewoon dik in orde. Enorm bedankt Otto!"

Albert Dominicus - Directeur van Adagium Corporate Finance B.V.: "Door de krachtige mensgerichte persoonlijke coaching heb ik geleerd hoe om te gaan met "zaken" in lastige posities en situaties waarbij je rekening moet houden met verschillende type mensen. Ook de kracht van communicatie vanuit het DISC-profiel is voor mij erg belangrijk geweest in mijn eigen ontwikkeling. Otto heeft mij niet alleen geleerd wat communicatie en gedrag betekent voor mij maar ook voor mijn omgeving. Nu is het DISC-model zeker niet het belangrijkste waarom ik met Otto wilde werken. Otto is een zeer integere, empathische, persoonlijke coach die je op alle fronten weet te motiveren maar die ook niet terugdeinst om je te wijzen op je verbeterpunten. Met de ondersteuning van Otto heb ik zowel zakelijk als persoonlijk stappen gezet in mijn eigen ontwikkeling. Ik hoop, en vertrouw erop, dat onze samenwerking nog lang zal doorlopen."

Thijs Aldenhuijsen - Directeur van BACU Bakkerij B.V.: "Aan de hand van het DISC-model heeft Otto ons MT in een aantal maanden meer inzicht gegeven in het individuele gedrag en de mogelijkheden om als groep beter elkaars competenties te benutten. Dit doet hij op een betrokken wijze die door alle deelnemers als zeer prettig en concreet wordt ervaren. Wat er voor mij uitspringt is de rol van Otto in de persoonlijke en de groepsgesprekken: hij weet direct een open, vertrouwde sfeer te creëren die het mogelijk maakt om het maximale uit het coaching traject te halen."

Marc Hezemans - Directeur van Ancra Systems B.V.: "Het resultaat van het coaching traject van Otto heeft de verwachtingen van alle deelnemers overtroffen. Mijn teamleden, met sleutelposities in de organisatie, zijn individueel en als groep sterker uit het proces gekomen. De methode DISC is een mooi gereedschap, maar Otto’s aanpak maakt het tot een succes. Zijn scherpe analyses van de persoon en zijn positie in zijn werkomgeving leiden binnen enkele sessies tot een helder inzicht en een doelgericht verbeteringsplan. Naast de persoonlijke aanpak heeft Otto het team laten zien hoe de verschillende persoonlijkheden elkaar kunnen versterken en veel effectiever samenwerken. Door de coaching van de medewerkers en het team is een basis gelegd waar de onderneming nog vele jaren profijt zal hebben. De rol van Otto gaat daarbij verder dan coach alleen; hij is oprecht geïnteresseerd in de mens en zijn dagelijkse werkelijkheid. Het coaching traject is een echte aanrader voor iedere organisatie die meer uit het potentieel van hun mensen wil halen."

Robert Buijs - Director Custumer Communications Management bij Canon Nederland N.V.: "Ik heb na een eerste intakegesprek, een aantal intensieve sessies met Otto doorlopen gericht op het verder verhogen van mijn persoonlijke effectiviteit in de diverse managementteams waar ik in deelneem. Met behulp van verschillende methodieken heeft hij mij vakkundig de spiegel voorgehouden. Methodieken die ingezet worden door Otto als hulpmiddel en zeker niet als doel op zich. Ik heb de sessies als leerzaam, aangenaam maar ook vooral als concreet ervaren. Otto heeft mij een aantal handvatten aangereikt hoe met een organisatie in beweging om te gaan. Hierbij houdt hij de balans tussen authenticiteit en effectiviteit sterk in de gaten! Het coachingstraject heeft mij geholpen effectiever te werk te gaan."

Mathieu Peeters - Director B2B Marketing & Sales Excellence bij Canon Deutschland GmbH: "Otto bezit de gave om met behulp van beproefde technieken veranderingen in gedrag persistent te maken, waardoor ik een hogere effectiviteit en effciency heb kunnen bereiken, met behoud van een juiste work/life balance. Ik heb een persoonlijk executive management coaching traject gevolgd bij Otto Jager. Na een vertrouwensvol intakegesprek heb ik 10 intensieve coaching gesprekken gehad. Uiteraard geldt ook hier de regel dat de output is zo goed als de input, oftewel het resultaat is afhankelijk van de mate van je eigen voorbereiding en of je open staat voor verandering. Otto is een zeer deskundig coach met een persoonlijke achtergrond op executive management niveau. Het coaching traject heb ik kunnen afronden met een fantastische stap in mijn carriere. Otto, dank voor jouw bijdrage in deze!"

Sander van Tilburg - Vastgoed Professional: "Otto heeft mij begeleid in een intensief coaching traject. Gezamenlijk hebben wij gezocht en gesproken over het vormgegeven van mijn toekomstige ondernemersperspectief en professionele keuzes. Ik heb deze sessies als zeer constructief met een prettige, informele sfeer. Otto heeft me geholpen om kritische blik op mijn eigen managementstijl te werpen en concreet werk te maken van verbeterpunten. Dit heeft er voor mij toe geleid dat ik solide keuzes hebben kunnen maken hoe ik mijn ondernemerschap de komende jaren met passie en uitdaging ga invullen. De coaching van Otto heeft voor mij zowel persoonlijk als professioneel een grote toegevoegde waarde."

Erik Hofs - Financial Business Advisor bij BrabantZorg: "De afgelopen tijd heeft Otto mij op een bijzonder kundige en respectvolle wijze gecoacht. Middels diverse persoonlijkheidsmodellen en zijn eigen vakkennis heeft Otto mij bewust gemaakt van de opmerkelijke verschillen tussen algemeen voorkomende persoonlijkheidstypes. Hij leert je de verschillen te herkennen en hoe je verschillende personen kunt beïnvloeden. Er worden strategieën aangereikt voor een hogere effectiviteit. Daarnaast wordt inzicht gegeven in je ontwikkelpotentieel, dat wil zeggen juist die kwaliteiten in te zetten en te benutten, die van nature aanwezig zijn, zodat er geen stress ontstaat. Het coaching traject verandert mijn manier van denken en maakt ook actief om te veranderen."

Rob Koppelmans - Business Controller en eigenaar van Finox B.V.: "Als je vandaag doet wat je gisteren deed, zal het resultaat morgen hetzelfde zijn als vandaag. Otto toonde in slechts enkele uren verbeterpunten en kansen waar ik zelf even ((on)bewust) blind voor was. En dat alles in een zeer respectvolle vorm. Zelden zo effectief en plezierig een pak op m'n donder gehad :)"